credinta, dumnezeu, evanghelistice, scrieri

Rugaciune

Doamne, vin la Tine in seara asta, langa tronul Tau de Sus…sa Iti cer putintica indurare.

Multi cred, Doamne, ca Tu esti prea ocupat ca sa asculti maruntele noastre nevoi, si ca sa privesti spre multele probleme din jurul nostru.

Dar eu stiu, Doamne, ca Tu asculti orice sunet, de la cantecul stelelor, pana la bataile aripilor de flutur. Si mai stiu Doamne ca Tu auzi si gemetele nerostite ale sufletelor.

Daca citeste cineva randurile acestea, si are nevoie sa fie auzit de Tine, eu te rog sa-l asculti, sau sa o asculti Doamne. Sa iei aminte la nevoia ce-i aduce spre Tine, si sa alini suferintele, Tata.

Si Te mai rog, Doamne, daca cel dinaintea Ta, Ti-a gresit cu ceva, priveste-L Doamne, cu aceeasi mila si dragoste cu care m-ai privit si pe mine cand Ti-am gresit.

Si Doamne, daca are cineva nevoie sa Te cunoasca, Te mai rog…nu Te ascunde. Lasa-te gasit.

Amin.

4 gânduri despre „Rugaciune”

 1. Dumnezeu si vrea si poate sa asculte nevoile si necazurile noastre! Indiferent de momentele vietii…Dumnezeu este linga noi…este in noi! …dar este nevoie ca si noi…la randul nostru, sa raspundem chemarii lui Dumnezeu! Si…EL nu se va lasa asteptat! 🙂 Pentru ca….EL nu se lasa niciodata asteptat!

  1. Daca Dumnezeu nu se lasa asteptam, uneori, ne face sa ii asteptam raspunsurile. Insa toate lucrurile sunt spre binele celor care Il iubesc pe El.

   Fii binecuvantat, Theo, si acum si in veci. Si multumesc de incurajare. 🙂 Shalom.

 2. Este adevarat ca avem nevoie de Dumnezeu peste tot si in toate imprejurarile dar de multe ori poate uitam ca asa cum noi vrem ca EL sa fie cu noi tot asa si noi ar trebui sa fim cu EL.Intr-adevar toate lucrurile lucreaza spre binele celor ce il iubesc pe Dumnezeu,dar poate noi uneori iubim pe Domnul conditionat si nu ardem ,nu suntem in foc pentru EL Domnul.
  Fie ca EL sa ne faca mai responsabili si mai raspunzatori de faptul ca vom da socoteala pentru tot ce se petrece bun sau rau in inimile si vietile noastre.Eu unul il vreau pe EL in inima mea si in viata mea mai mult parca ca oricand,doresc Duh Sfant sa se reverse in inima mea tot mai mult ca sa pot nadajdui la o viata petrecuta in sfintenie inainta Sa.
  Domnul sa fie cu noi toti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s